Regulament

REGULAMENT

 

Cuprinde:
1. Dispoziții generale;
2. Organizarea cursurilor;
3. Inscrieri;
3. Drepturile şi obligaţiile beneficiarilor;
4. Drepturile şi obligaţiile formatorilor;
5. Dispoziţii finale.

 1. DISPOZIȚII GENERALE  

Prezentul regulament stabileşte dispoziţii referitoare la organizarea, derularea şi finalizarea programelor de participare la Revolve Dance Festival – Winter Edition 2022. Regulamentul se aplică beneficiarilor cursurilor si workshop-urilor din Oferta Revolve Dance Festival, pentru perioada 3-8 ianuarie 2022.

 1. ORGANIZAREA CURSURILOR

Cursurile din oferta Revolve Dance Festival sunt furnizate copiilor cu vârsta cuprinsă între 9-19+ ani, elevi  ai școlilor de profil publice sau private și cadrelor didactice ale instituțiilor publice și private ce au ca principal domeniu de activitate coregrafia.

Pentru a cunoaşte programul festivalului, participanții pot consulta site-ul, paginile de FB si Instagram  sau pot beneficia de consultanță din partea organizatorilor evenimentului sau a responsabilului din unitatea școlară unde este încadrat.
După expirarea perioadei de înscriere, cel mai târziu la 23 decembrie 2021, se întocmesc tabelele cu grupele formate în cadrul fiecărui program şi se anunta pe adresele de email.
Responsabilul de program va contacta fiecare cursant pentru a confirma înscrierea și pentru a-l informa asupra orarului/calendarului de activități.

 

 1. INSCRIERI

Înscrierea la cursurile și workshop-urile Revolve Dance Festival – Winter edition 2022 este deschisă tuturor elevilor  școlilor de profil publice sau private din România si străinătate, de toate naţionalităţile, cu vârste cuprinse între 9 şi 19+ ani și cadrelor didactice ale instituțiilor publice și private ce au ca principal domeniu de activitate coregrafia.
Încadrarea unui elev participant la Revolve Dance Festival la categoria de vârstă este determinată strict de vârsta împlinită la 1 ianuarie 2022, dar si in furncite de nivelul de pregatire.
Înscrierile sunt acceptate în ordinea în care se înregistrează participanţii și sunt confirmate în momentul achitării  sumei integrale pana la data de 28 decembrie 2021.

Taxa de participare trebuie achitată în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea pe email a facturii.

Înscrierile sunt acceptate în ordinea în care participanții sunt înregistrați și sunt confirmate în momentul plății taxei de participare sau avansului de 30% din taxa de participare.

Cei care nu pot plăti integral, au posibilitatea să plătească în două tranșe: minim 30% avans în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea preformării și restul de  70% până cel târziu la 28 decembrie 2021. Plata avansului de 30% din suma pachetului ales este, de asemenea, garanția rezervării locului. ACEASTA SUJMA ESTE NERETURNABILA. Se directioneaza catre un alt eveniment Revolve Dance, excluzand motivele medicale dovedite prin documente avizate de medical specialist.

Înregistrările vor fi închise în momentul în care numărul maxim de candidați acceptați a fost atins.
Revolve Dance Festival îşi rezervă dreptul de a refuza orice cerere de înscriere ulterioară.


CATEGORII DE VÂRSTĂ PE GRUPE ( vârtste împlinite până la 1 ianuarie 2022)​

Grupa  09-11 ani

Grupa 12 – 14 ani

Grupa 15 – 19+ ani

* Grupele se formeaza si in functie de nivelul de pregatire al copiilor.

TAXE ȘI ABONAMENTE 

Grupa  09 – 11 ani fete si baieti – program zilnic de minim 5H ore in care se includ alternativ:

1h stretching/ floor-barre, 1h 20` tehnică classic, 1h10’ dans de caracter, 1h repertoriu, 1h Neo-clasic + pauza de masa.
Prețul cursului : 460 Euro

Grupa  12 – 14 ani fete si baieti – program zilnic de minim 5h ore in care se includ alternativ:

1h stretching/ floor-barre, 1h 20` tehnică classic, 1h20’ dans de caracter, 1h poante/repertoriu, 1h Neo-clasic + pauza de masa.
Prețul cursului : 460 Euro

Grupa  15 – 19+ ani fete si baieti – program zilnic de minim 6 ore in care se includ alternativ:

1h stretching, 1h 30` tehnică classic, 1h poante/repertoriu + th. baieti, 1h20’ caracter/istoric, 1h30 repertoriu/pas de deux + pauza de masa.
Prețul cursului : 490 Euro

Permis Asistență Profesor   – Profesorii cu cel puțin 3 elevi inscrisi in program, pot solicita „Permis Asistență Profesor” pentru un maxim  de 5 cursuri la alegere stabilite in prealabil.

Toți ceilalți profesori pot asista la cursuri prin achiziționarea unui „Permis Asistență Profesor”,  „Zilnic” sau „Abonament”

Permis Asistență Profesor –  „Zilnic” costă 50 euro/zi.
Permis Asistență Profesor –  „Abonament”costă 250 euro/saptamana.

Cursuri Private
Se pot solicita și rezerva cursuri/lecții private cu profesorii invitați, în limita timpului disponibil pentru fiecare profesor în parte.
Solicitările se fac în scris pe adresa de email contact@revolvedance.ro până cel târziu la data de 28.12.2021.
Costul unui Curs Privat este de 120 Euro și are durata de 1h.

* Profesorul poate refuza un curs privat daca considera ca elevul nu este indeajuns de pregatit.

Acceptarea persoanelor înscrise la cursurile și workshop-urile Revolve Dance Festival – Winter Edition 2022 se face în funcţie de următoarele criterii şi principii:

 • Apartenenţa la o instituție de formare în domeniul coregrafic, de stat sau privată;
 • Achiziționarea unui abonament achitat complet la momentul în registrării;
 • Respectarea regulamentului de participare la programele de formare de către beneficiar.
 • Să fie apt din punct de vedere fizic și medical pentru susținerea cursurilor intensive.
 1. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PARTICIPANȚILOR
  Participanții au următoarele drepturi și facilități:
 • să se înscrie la cursurile si workshop-urile aparținând categoriei de vârstă;
 • să beneficieze de cursurile și workshop-urile specifice tipului de abonament achiziționat, de spațiile puse la dispoziție de organizatori pentru aceste cursuri, de reducerile oferite de partenerii Revolve Dance Festival – Winter Edition 2022, de kit-urile oferite cadou de către sponsorii Revolve Dance Festival și să participe la toate evenimentele de socializare organizate în cadrul festivalului;
 • să primească diplomă de certificare a absolvirii workshop-urilor;
 • să completeze chestionare privind satisfacţia în legătură cu programul urmat;
 • Sa promoveze numele evenimentului Revolve Dance, cat si ale partenerilor acestuia care au legatura cu subiectul, pe toate mijloacele de promovare si comunicare personale sau prin parteneri, in timpul si dupa eveniment, cu toate ocaziile si fara limita de timp, si care au legatura cu premiile, bursele sau facilitatile oferite de Revolve Dance. In caz contrar, bursele nu se acorda!

Participanții au următoarele obligații:

 • Să prezinte adeverință medicală în care este declarat apt pentru efort fizic;
 • Să prezinte o adeverință prin care sa demonstreze ca nu este infectat cu COVID 19 ( test PCR sau COD QR de vaccinat) si nici nu a avut legaturi cu cineva apropiat infectat,
 • Să vină pregătit cu echipamentul solicitat de organizatori, pentru fiecare tip de activitate în parte.
 • Să ia la cunoștință că nu pot recupera cursul sau workshop-ul nefrecventat, în altă zi sau în cadrul unui alt curs al aceluiași program, în cazul în care a absentat;
 • Să semneze doar în nume propriu lista de prezenţă la programulRevolve Dance Festival – Winter Edition 2022 în fiecare zi de derulare a cursurilor;
 • Participantul intelege si acceptă faptul ca avansul sau suma integral va putea fi restituit doar in cazul in care exista imposibilitatea de prezentare la curs din pricina unor probleme de sănătate dovedite cu documente medicale.
 • Sa se prezinte la cursuri in fiecare zi cu minim 15 minute inainte de inceperea acestora,
 • Sa nu absenteze! In caz ca se intampla, profesorul are dreptul sa redistribuie rolul acordat unui alt student;
 • Să prezinte adeverinţă medicală în cazul unei boli care a intervenit pe parcursul derulării festivalului;In cazul in care nu se poate continua cursul, se pot restitui banii pentru zilele de curs ramase de efectuat sau se reporteaza catre o alta editie Revolve Dance.
 • Să respecte normele SSM și PSI care îi vor fi aduse la cunoștință în prima zi de curs pentru toate locatiile evenimentului;
 • Sa fie de accord cu fotografierea, filmarea si folosirea materialelor rezultate din acest workshop in scopul promovarii evenimentelor viitoare.
 1. DREPTURILE SI OBLIGAȚIILE ORGANIZATORILOR

Organizatorii au urmatoarele drepturi:

 • Să aplice chestionare privind satisfacţia în legătură cu programulRevolve Dance Festival – Winter Edition 2022 si cu prestaţia sa;
 • Să formuleze și să promoveze organizarea și furnizarea altor programe de formare precum și viitoare ediții ale Revolve Dance Festival;
 • Orgnizatorul îşi rezervă dreptul să folosească orice fotografie sau înregistrare video a dansului participantului în cadrul festivalului pentru scopuri promoţionale pe toate canalelel de promovare, cat si la televiziunile si partenerii media ai evenimentelor Revolve Dance;
 • Să beneficieze de protecția datelor cu caracter personal;

Organizatorii au urmatoarele obligații:

 • Să asigure participanților spațiul și dotările necesare desfășurării tuturor activităților din programul Revolve Dance Festival.
 • Să elibereze diplomele de certificare a absolvirii workshop-urilor din program pentru participanți.
 • Să asigure prezența la cursuri a tuturor profesorilor din program.
 • Să predea la termen toate documentele solicitate de responsabilul de program;
 • Să respecte dreptul la intimitate al participanților;
 • Să respecte normele SSM și PSI; cat si cele pentru protejarea anti Covid.

RESTITUIRE AVANS SAU SUMA ACHITATA

Avansul minim este de 30% din suma totala pentru un curs pentru a rezerva un loc.

Avansul de 30% din suma totala a unui pachet nu se restituie. El poate fi folosit ca avans pentru un alt workshop sau alt eveniment marca Revolve Dance sau se pierde.

In caz de forta majora sau evenimente neprevazute pe care organizatorul nu le putea prevedea, returnarea sumelor achitate ( maxim 70% din valoarea pachetului achizitionat) se stabilesc de comun accord.

Dupa achitarea sumelor, cursantul nu se poate retrage fara un motiv bine intemeiat sau daca hotaraste acest lucru se percepe o penalizare de 50% din suma.

Sumele se pot returna 100% doar din motive  medicale confirmate de catre un doctor specialist, motive care nu ii permit cursantului sa continue cursurile. Din suma achitata se va retine suma pentru perioada de timp in care studentul a beneficiat de cursuri. Suma ramasa se poate returna sau se poate redistribui pentru un alt eveniment marca Revolve Dance.

 1. DISPOZIȚII FINALE
  Dispozițiile prezentului Regulament sunt obligatorii atât pentru beneficiarii programului desfășurat în cadrulRevolve Dance Festival – Winter Edition 2022, cât și personalul organizator, formatorii interni și externi și intră în vigoare, la data începerii evenimentului: 3 Ianuarie 2022.
  ·    Dispoziţiile prezentului regulament pot fi completate sau modificate prin decizii interne privind organizarea şi derularea cursurilor și workshop-urilor de către organizatorii Revolve Dance Festival – Winter Edition 2022.