*** CURSURI ONLINE REVOLVE DANCE CU MARINA SALADINO ***

Dragi studenti!

Marina Saladino a fost aproape de cursantii nostri in situatia pandemica, iar unii dintre voi ati intalnit-o deja la Bucuresti in editiile de vara! Rezultatele din urma cursurilor sale au fost extraordinare si am dori sa continuam cu orele de studiu de poante si conditionarea pentru balet.

Incepand din 1 Februarie am pregatit pentru tine:

POINTE CLASSES – Dedicate fetelor junior (11 15 ani) care doresc sa-si imbunatateasca tehnica si pentru a-si intari muschii
BALLET CONDITIONING Aceste cursuri sunt adresate tuturor (8 – 20 ani), pentru a avea un corp mai puternic, sa-si intareasca musculatura picioarelor, dar si sa se relaxeze in acelasi timp.

Cursurile pot fi desfasurate cu un numar minim de cursanti (5-12 persoane), astfel incat profesorul sa poata analiza si corecta fiecare cursant!

Metoda simpla de inscriere:

Instalati aplicatia ZOOM si inregistrati-va la cursuri online.

Locuri limitate! Inregistreaza-te si rezerva-ti locul acum!

Registration open:

+40747 227 222
contact@revolvedance. ro

Marina Saladino a crescut in orasul Riga din Letonia, iar acum locuieste in Florida de Sud, SUA. De la varsta de 6 ani, Marina s-a antrenat ca gimnasta ritmica si a concurat la nivel national timp de 11 ani in fosta URSS si toata Europa. A obtinut pregatirea de balet cu profesorii Scolii Nationale de Balet a Operei Letone din Riga. In 2019, Marina a urmat cursul de formare a profesorilor de metodologie Vaganova in Sankt Petersburg, Rusia, iar acum este profesoara certificata de nivel 1-7.
Cariera Marinei ca dansator profesionist a dus-o in toata lumea. Ea a performat alaturi de Cirque Pacifica si Cirque Nouveau si, de asemenea, la productiile lui Andrew Lloyd Weber Magic of The Night si Song and Dance si in musicaluri precum Kismet, Brigadoon, Milk and Honey la World Performing Arts Center din Boca Raton, FL, si multe alte spectacole.