REGULAMENT RDF 2024

REGULAMENT

Cuprinde:
1. Dispoziții generale;
2. Organizarea cursurilor;
3. Inscrieri;costuri

 1. Organziare tabara: cazare, mese, transport, agreement, plus costuri
  5. Drepturile şi obligaţiile beneficiarilor;
  6. Drepturile şi obligaţiile formatorilor;
  7. Dispoziţii finale.
 2. DISPOZIȚII GENERALE  

Prezentul regulament stabileşte dispoziţii referitoare la organizarea, derularea şi finalizarea programelor de participare la Revolve Dance Festival – Summer Edition 2024. Regulamentul se aplică beneficiarilor cursurilor si workshop-urilor din Oferta Revolve Dance Festival, pentru perioada 12 – 25 august 2024.

 1. ORGANIZAREA CURSURILOR

Cursurile din oferta Revolve Dance Festival sunt furnizate copiilor cu vârsta cuprinsă între 9-20+ ani, elevi  ai școlilor de profil publice sau private și cadrelor didactice ale instituțiilor publice și private ce au ca principal domeniu de activitate coregrafia.

Pentru a cunoaşte programul festivalului, participanții pot consulta site-ul, paginile de FB si Instagram  sau pot beneficia de consultanță din partea organizatorilor evenimentului sau a responsabilului din unitatea școlară unde este încadrat.
După expirarea perioadei de înscriere, cel mai târziu la 1 iulie 2024, se întocmesc tabelele cu grupele formate în cadrul fiecărui program şi se anunta pe adresele de email.
Responsabilul de program va contacta fiecare cursant pentru a confirma înscrierea și pentru a-l informa asupra orarului/calendarului de activități.

 1. INSCRIERI

Înscrierea la cursurile și workshop-urile Revolve Dance Festival – Summer edition 2024 este deschisă tuturor elevilor  școlilor de profil publice sau private din România si străinătate, de toate naţionalităţile, cu vârste cuprinse între 9 şi 20+ ani și cadrelor didactice ale instituțiilor publice și private ce au ca principal domeniu de activitate coregrafia.
Încadrarea unui elev participant la Revolve Dance Festival la categoria de vârstă este determinată strict de vârsta împlinită la 1 ianuarie 2024.
Înscrierile sunt acceptate în ordinea în care se înregistrează participanţii și sunt confirmate în momentul achitării  sumei integrale pana la data de 1 iulie 2024.

Taxa de participare trebuie achitată în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea pe email a facturii.

Înscrierile sunt acceptate în ordinea în care participanții sunt înregistrați și sunt confirmate în momentul plății taxei de participare sau avansului de 30% din taxa de participare.

Cei care nu pot plăti integral, au posibilitatea să plătească în :

 • Doua transe: 30% avans în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea facturii fiscale si restul de 70% pana la data de 1 iulie 2024,
 • trei tranșe: minim 30% avans în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea facturii fiscale, 40% pana la data de 1 iunie 2024 și restul de 30% până cel târziu la 1 iulie 2024.

Taxa de inscriere de 30% NU se returneaza!

Înregistrările vor fi închise în momentul în care numărul maxim de candidați acceptați a fost atins.
Revolve Dance Festival 2024 îşi rezervă dreptul de a refuza orice cerere de înscriere ulterioară.


CATEGORII DE VÂRSTĂ PE GRUPE

Grupa  Children, 09-11 ani (Împliniți până la 1 ianuarie 2024)​

Grupa Junior 12 – 14 ani (Împliniți până la 1 ianuarie 2024)

Junior PRO 13 – 15 ani, (Împliniți până la 1 ianuarie 2024)

​ Grupa Senior, Fete si Baieti, 16 – 20 + ani (Împliniți până la 1 ianuarie 2024)

* Grupele se formeaza si in functie de nivelul de pregatire al tinerilor.

TAXE ȘI ABONAMENTE 

CHILDREN, Grupa  09 – 11 ani, fete si baieti

750 euro; minim 5 ore/zi x 12 zile + gala, alternativ: stretching / floor-barre, tehnică de balet clasic, dans de caracter, repertoriu ansamblu, contemporan. Participarea la spectacolul final Stars Gala din data de 25 august 2024 cu coregrafiile invatate in timpul cursului + o invitatie gratuita la gala de final.

JUNIOR, Grupa  12 – 14 ani, fete si baieti

750 euro: minim 5 ore/zi x 12 zile + gala care includ alternativ: stretching / floor-barre, tehnică, pointe, repertoriu ansamblu, dans de caracter, contemporan, Participarea la spectacolul final Stars Gala din data de 25 august 2024 cu coregrafiile invatate in timpul cursului + o invitatie gratuita la gala de final.

JUNIOR PRO, Grupa  13 – 15 ani, fete si baieti

850 euro: minim 6 ore/zi x 12 zile + gala care includ alternativ: stretching / floor-barre, tehnică de balet, poante/clasa de baieti, repertoriu ansamblu, pas de deux/duet, dans de caracter, actorie de balet, contemporan. Participarea la spectacolul final Stars Gala din data de 25 august 2024 cu coregrafiile invatate in timpul cursului + o invitatie gratuita la gala de final.

*Posibilitatea de a fi selectat ca participant ( rol) pentru coregrafia special creata pentru partea a doua a spectacolului Stars Gala din data de 25 august 2024, alaturi de VIP-uri invitate din strainatate.

SENIOR, Grupa  16 – 20 ani, fete si baieti

850 euro: minim 6 ore/zi x 12 zile + gala care include alternativ: stretching / floor-barre, tehnică de balet, poante/clasa de baieti, repertoriu ansamblu, pas de deux/duet, dans de caracter, actorie de balet, contemporan +  invitatie la gala de final.

Participarea la spectacolul final Stars Gala din data de 25 august 2024 cu coregrafiile invatate in timpul cursului.

*Posibilitatea de a fi selectat ca participant ( rol) pentru coregrafia special creata pentru partea a doua a spectacolului Stars Gala din data de 25 august 2024, alaturi de VIP-uri invitate din strainatate.

Permis Asistență Profesor   – Profesorii cu cel puțin 3 elevi inscrisi in program, pot solicita „Permis Asistență Profesor”, „Zilnic” sau „Abonament”

Permis Asistență Profesor –  „Zilnic” costă 50 euro/zi ( doar la anumite cursuri),
Permis Asistență Profesor –  „Abonament”costă 250 euro/toata perioada ( accesul este numai la anumite cursuri care vor fi communicate la momentul achizitiei).

Cursuri Private
Se pot solicita și rezerva cursuri/lecții private cu profesorii invitați, în limita timpului disponibil pentru fiecare profesor în parte.
Solicitările se fac în scris pe adresa de email contact@revolvedance.ro până cel târziu la data de 10.08.2024.
Costul unui Curs Privat este de 120 Euro și are durata de 1h.

* Profesorul poate refuza un curs privat daca considera ca elevul nu este indeajuns de pregatit.

Acceptarea persoanelor înscrise la cursurile și workshop-urile Revolve Dance Festival – Summer Edition 2024 se face în funcţie de următoarele criterii şi principii:

 • Apartenenţa la o instituție de formare în domeniul coregrafic, de stat sau privată;
 • Achiziționarea unui abonament achitat complet la momentul în registrării;
 • Respectarea regulamentului de participare la programele de formare de către beneficiar.
 • Să fie apt din punct de vedere fizic și medical pentru susținerea cursurilor intensive.
 1. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PARTICIPANȚILOR
  Participanții au următoarele drepturi și facilități:
 • să se înscrie la cursurile si workshop-urile aparținând categoriei de vârstă;
 • să beneficieze de cursurile și workshop-urile specifice tipului de abonament achiziționat, de spațiile puse la dispoziție de organizatori pentru aceste cursuri, de reducerile oferite de partenerii Revolve Dance Festival – Summer Edition 2024, de kit-urile oferite cadou de către sponsorii Revolve Dance Festival și să participe la toate evenimentele de socializare organizate în cadrul festivalului;
 • să primească diplomă de certificare a absolvirii workshop-urilor;
 • să completeze chestionare privind satisfacţia în legătură cu programul urmat;
 • Sa promoveze numele evenimentului Revolve Dance, cat si ale partenerilor acestuia care au legatura cu subiectul, pe toate mijloacele de promovare si comunicare personale sau prin parteneri, in timpul si dupa eveniment, cu toate ocaziile si fara limita de timp, si care au legatura cu premiile, bursele sau facilitatile oferite de Revolve Dance. In caz contrar, bursele nu se acorda sau se retrag.

Participanții au următoarele obligații:

 • Să prezinte adeverință medicală în care este declarat apt pentru efort fizic;
 • Să prezinte o adeverință prin care sa demonstreze ca nu este infectat cu COVID 19 si nici nu a avut legaturi cu cineva apropiat infectat,
 • Să vină pregătit cu echipamentul solicitat de organizatori, pentru fiecare tip de activitate în parte.
 • Să ia la cunoștință că nu pot recupera cursul sau workshop-ul nefrecventat, în altă zi sau în cadrul unui alt curs al aceluiași program, în cazul în care a absentat;
 • Să semneze doar în nume propriu lista de prezenţă la programulRevolve Dance Festival – Summer Edition 2024 în fiecare zi de derulare a cursurilor;
 • Participantul intelege si acceptă faptul ca avansul sau suma integral va putea fi restituit doar in cazul in care exista imposibilitatea de prezentare la curs din pricina unor probleme de sănătate dovedite cu documente medicale.
 • Avansul de 30% NU se recupereaza. El se directioneaza catre o alta editia a Revolve Dance.
 • Sa se prezinte la cursuri in fiecare zi cu minim 15 minute inainte de inceperea acestora,
 • Sa nu absenteze! In caz ca se intampla, profesorul are dreptul sa redistribuie rolul acordat unui alt student.
 • Să prezinte adeverinţă medicală în cazul unei boli care a intervenit pe parcursul derulării festivalului;In cazul in care nu se poate continua cursul, se pot restitui banii pentru zilele de curs ramase de efectuat sau se reporteaza catre o alta editie Revolve Dance.
 • Să respecte normele SSM și PSI care îi vor fi aduse la cunoștință în prima zi de curs pentru toate locatiile evenimentului;
 • Sa fie de accord cu fotografierea, filmarea si folosirea materialelor rezultate din acest workshop in scopul promovarii evenimentelor viitoare.
 • Sa respecte intocmai programul comunicat de catre organizator, fara abateri! In caz contrar, Organizatorul este indreptatit sa renunte la participarea studentului la urmatoarele cursuri din cadrul acestei sesiuni.
 • Accesul la privilegiile oferite in cadrul acestor pachete vor fi manageriate de catre organizator si va fi comunicat fiecarui student in parte. Orice alte doleante si activitati extra, NU vor fi permise decat cu acordul expres al Organizatorului si cu acordul scris al parintilor.​
 1. DREPTURILE SI OBLIGAȚIILE ORGANIZATORILOR

Organizatorii au urmatoarele drepturi:

 • Să aplice chestionare privind satisfacţia în legătură cu programulRevolve Dance Festival – Summer Edition 2024 si cu prestaţia sa;
 • Să formuleze și să promoveze organizarea și furnizarea altor programe de formare precum și viitoare ediții ale Revolve Dance Festival;
 • Orgnizatorul îşi rezervă dreptul să folosească orice fotografie sau înregistrare video a dansului participantului în cadrul festivalului pentru scopuri promoţionale;
 • Să beneficieze de protecția datelor cu caracter personal;

Organizatorii au urmatoarele obligații:

 • Să asigure participanților spațiul și dotările necesare desfășurării tuturor activităților din programul Revolve Dance Festival.
 • Să elibereze diplomele de certificare a absolvirii workshop-urilor din program pentru participanți.
 • Să asigure prezența la cursuri a tuturor profesorilor din program.
 • Să predea la termen toate documentele solicitate de responsabilul de program;
 • Să respecte dreptul la intimitate al participanților;
 • Să respecte normele SSM și PSI; cat si cele pentru protejarea anti Covid.

POLITICI DE RAMBURSARE

Avansul minim este de 30% din suma pentru studii pentru a rezerva un loc. Costul pentru inregistrare trebuie achitat la 5 zile dupa facturare pentru a asigura un loc in cadrul workshop-ului. Cursul nu va fi considerat rezervat pana la achitarea completa.

Costul pentru inregistrare este nereturnabil. Rambursarea se poate onora numai cu anumite exceptii dovedite cu documente avizate: accidentari, spitalizari, covid.

In caz de forta majora sau evenimente neprevazute pe care organizatorul nu le putea prevedea, returnarea sumelor achitate ( maxim 70% din valoarea pachetului achizitionat) se stabilesc de comun accord sau se considera avans pentru o alta editie a Revolve Dance.

Dupa achitarea sumelor, cursantul nu se poate retrage fara un motiv bine intemeiat sau daca hotaraste acest lucru se percepe o penalizare de 50% din suma totala a cursului.

Sumele se pot returna doar din motive  medicale confirmate de catre un doctor specialist, motive care nu ii permit cursantului sa continue cursurile. Din suma achitata se va retine suma pentru perioada de timp in care studentul a beneficiat de cursuri. Suma ramasa se poate returna sau se poate redistribui pentru un alt eveniment marca Revolve Dance.  Suma minima de 150 euro va fi pastrata de catre Organizatie pentru a acoperi cheltuielile de administrare.

 1. DISPOZIȚII FINALE
  Dispozițiile prezentului Regulament sunt obligatorii atât pentru beneficiarii programului desfășurat în cadrulRevolve Dance Festival – Summer Edition 2024, cât și personalul organizator, formatorii interni și externi și intră în vigoare, la data începerii evenimentului: 12 august 2024.
  ·    Dispoziţiile prezentului regulament pot fi completate sau modificate prin decizii interne privind organizarea şi derularea cursurilor și workshop-urilor de către organizatorii Revolve Dance Festival – Summer Edition 2024.