2019 Summer Edition

Revolve Dance Summer edition 2019 continuă seria de workshop-uri începute in 2017 si vine cu noutati in ce priveste pregatirea tinerilor dansatori. Astfel ca editia aceasta ne-am bucurat sa oferim in premiera in Romania, cursuri intensive de “ Pas de deux” si cursuri intensive exclusiv pentru baieti.

Intr-o lume in care baietii nu mai sunt directionati catre dans, din varii motive, iar liceele de coregrafie si teatrele ajung in situația de a nu putea sa isi desfasoare activitatile in mod normal, Revolve Dance vine in intampinarea acestor lipsuri prin atragerea baietilor catre cea mai frumoasa arta, oferindu-le burse de participare la urmatoarele editii Revolve Dance!

Revolve dance isi pastreaza parteneriatele cu o parte dintre cele mai importante concursuri de dans din lume, stimuland tinerii participanti cu burse oferite de acestia.

Revolve Dance se bucura de un parteneriat EXCLUSIV in Romania cu cel mai important concurs de burse din lume care se adreseaza tinerilor dansatori, Youth America Grand Prix (YAGP) care a oferit premii in valoare aproximativ de $3500.

Au oferit burse de participare concursuri de notorietate mondiala cum ar fi:

International Ballet and Contemporary Dance Competition Domenico Modugno, Lecce, Italia – 8 burse,

TANZOLYMP, Berlin , Germania – 2 burse,

Livorno Festival – Concorso Danza, Livorno, Italia – 8 burse,

Ballet and Contemporary Dance Competition, Playa del Carmen, Mexic – 8 burse

Leto Ballet Summer School, Kranevo, Bulgaria – 6 burse

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a 12 zile, constând în formare intensă, auto-cunoaștere și învățare într-un mediu și o companie excepțională.

Festivalul s-a încheiat cu „ora deschisa” pentru parinti si prieteni care a avut loc pe data de 20 iulie 2019 la Sala Rapsodia din Strada Lipscani 53, fiind urmata de premierea participantilor de către organizatori, invitați și profesori!

Instructori

  • Stanislav Belyaevsky (Classical, Character, boys classes) – RUSIA
  • Anastasia Dunets (Classical, Floor bar/yoga) – RUSIA
  • Nina Ivanovich (Historical, Stretching)- RUSIA
  • Pascal Allio (Contemporary)- France
  • Renee Kester (Contemporary)- S.U.A.
  • Misha Tchoupakov ( Classical, boys, Pas de deux) – RUSIA
  • Alexei Moskalenko ( Classical, boys, Pas de deux) – RUSIA- S.U.A.
  • Marina Saladino ( Floor bar, stretching)- RUSIA-S.U.A