2020 Winter Edition

A fost a doua editie a acestui atelier de dans care s-a bazat pe dezvoltarea abilitatilor de actorie pentru balet, dans clasic, iar in premiera la Revolve Dance, s-a studiat dansul istoric.
Maestrul Aleksandr Stepin, profesor de actorie la Academia de balet Vaganova din Sankt Petersburg, a pregatit pentru studentii nostri tehnici speciale de actorie. Atelierul a fost impartit pe doua grupe, 10-13 ani si 14-18 ani, fete si baieti, care au trecut pe rand prin studii de baza cum ar fi mimica si miscare scenica. Au studiat interpretarea unor scene din baletul clasic Giselle sau au studiat coregrafii de referinhta in Academia Vaganova cum ar fi „Baba cloanta”, ” Huliganii”, “ Indragostiti” sau “Oarba”, unele fiind coregrafii ale lui Leonid Yacobson.
Nina Ivanovich, deja ne-a obisnuit sa ne surpinda! A predat lectii despre bazele dansului istoric, despre dansul medieval, despre valsul la curtea regala si “Poloneza”, lectii care stau la baza baletului clasic!
Gala de la Sala Rapsodia, organizata de profesori impreuna cu studentii, a uimit auditoriul prin complexitatea elementelor, prin calitatea interpretarilor si prin dedicarea de care au dat dovata atat Maestrii, cat si copiii implicati! A fost un succes extraodinar si ne vom bucura de fiecare data cand ne vom reintalni!