Misha Tchoupakov
Clásico fete și baieți, pas de deux

Profesor de Balet Asociat la North Carolina School of the Arts și Director de Repetiții, maestru, profesor și jurat al Youth American Grand Prix (YAGP)

Născut și crescut în Moscova, Rusia, Misa Tchoupakov a interpretat cu baletul Bolshoi din Moscova, precum și Baletul Colorado, Baletul Sarasota din Florida, Baletul clasic Los Angeles, Baletul de operă San Francisco din S.U.A. și Baletul Opera de Stat din Viena, Austria. De asemenea, deține o funcție M.F.A. în Pedagogie de Dans și Coregrafie de la Academia de Stat de Coregrafie din Moscova și a predat pentru Baletul Colorado, Houston Ballet, Teatrul de Dans din Oregon, Balletul State Street, Ballet Arlington în SUA, Baletul Guangzhou din China, Dansul Galili din Olanda, și Teatrul de Balet din Sibiu din România, Cia Brasileira de Ballet și Teatro Municipal do Rio De Janeiro în Brazilia, Ballet Nacional Sodre din Uruguay și Teatrul de balet Tivoli din Danemarca.

A fost, de asemenea, profesor la facultatea Școlii Regale de Balet, la Școala Elmhurst pentru Dans în Asociația cu Balletul Regal Birmingham, la Școala Națională de Balet din Marea Britanie și Profesor Asistent la Universitatea din Utah, Departamentul de Balet.

Tchoupakov lucrează în prezent la YAGP New York ca Director de Repetiție, membru al juriului și Profesor Universitar.

A intrat în Facultatea de Școală de Dans la Școala de Arte din Carolina de Nord din cadrul Universității din Carolina de Nord în anul 2013, în calitate de asistent universitar.