Renee Kester

Renee Kester
Dansator Profesionist și Coregraf  Dans Contemporan

Renee vine pentru prima oară în România la Revolve Dance, direct din Los Angeles, SUA!

Născută și crescută în Seal Beach California, Renee Kester știa că dorește să fie dansator profesionist la vârsta de 12 ani după ce un accident de gimnastică a determinat-o să găsească o modalitate mai atrăgătoare de a face sport. Renee a fost antrenată mai întâi în breakdancing de Hokuto Konishi și Ryan Conferido. Ea s-a concentrat în principal pe breakdancing și hip hop până la explorarea ulterioară a modernului și contemporanului.

La scurt timp după absolvire, a fost recrutată la concursul World Ballet pentru a fi stagiar la Washington Balet. Acolo, ea a dansat în corpul de balet al lui Balachine, „Stars and Stripes”, Swan Lake, Cenușăreasa și multe altele. După ce a lucrat cu Washington Ballet, Renee a intrat în Houston Ballet. Ea a fost singurul dansator Stanton Welch angajat în afară școlii de balet din Houston.

Acum, Renee este coregraf independent! A dansat și a făcut coregrafii pentru mai multe videoclipuri muzicale, emisiuni live și reclame, inclusiv Prius, Nair, Lenovo sau Timberland. Este foarte apreciată pentru videoclipurile ei de pe YouTube și a fost nominalizată pentru mai multe premii, în special pentru videoclipul ei și al lui Phillip Chbeeb „Slip”, pe care l-au coregrafiat împreună și filmat într-o stație de metrou din LA.

PREMII
BEST CHOREOGRAPHY FOR DIGITAL CONTENT WORLD CHOREOGRAPHY AWARDS
BEST CHOREOGRAPHY WORLD OF DANCE AWARDS
BEST CHOREOGRAPHER YOUTH AMERICA GRAND PRIX
CHOREOGRAPHY FINALIST CAPEZIO A.C.E AWARDS